MakeupRehab

Eftersom jag under många år använt makeup som en del i rehabilitering med kvinnor som blivit utsatt för trauma som våldtäkt, övergrepp, våld och ätstörningar så när min bonusmamma fick cancer var hennes önskan att arbetet borde utökat att innebära att även hjälpa dig med sjukdom som cancer till födelsemärken eller skador som du känner påverkar din livskvalitén .


Du får ta del av innovativa metoder som tar hjälp av din utsida för stärka din inre vilket är det unika med att ta hjälp av en Makeupstrateg

För mig blev det en mer och mer och självklarhet att det är dags för nästa steg och införa Smink på Recept efter en innovativ modell som ligger till grund för SPR . Vården ligger ganska långt ifrån vad som behövs inom estetisk hjälp.

Mitt mål är förändra hur vi ser och jobbar med rehabilitering och kunna få en meningsfulls vardag och sysselsättning så tar du hjälp av Makeuprehab får du tillgång till hur Empowerment kan göra för dig och din resa.

Jag har tagit fram utbildningar i affektiv och empatisk kommunikation som är viktigt för alla och speciellt inom serviceyrken och även för de som vill fördjupa sin i medicinskt makeup

Jag har valt att inte göra reklam med mina klienter för deras förtroende är värt allt

allas sekretess värnas om

Makeup-strateg
innebär att jag samman för mina starkaste kompetenser inom affektiv neurovetenskap med makeup och konstvetenskap.
med empatisk kommunikation och strategisk motivation

Empowerment inriktad rehabilitering

mer än ett modeord utan ett arbetssätt

Empower visar ett arbetssätt för att hjälpa andra människor i utsatta situationer att hitta sin kraft att förändra sin situation.

Att väcka aktören i sig mer än att känna sig en åskådare genom livet.

Du får hjälp med en livsplan och där du skissar upp vägen till framtiden och boosta karriären både om du behöver en ny eller vill utvecklas på din gamla.

Odla en Identitet som gynnar dig!

Vi föds inte med en identitet utan den skapas genom olika faktorer och influenser

Där andra ser som att ändra eller förbättra sin kropp så går det att se det som att förstärka den.