Om Sondra

Jag heter Sondra och är skaparen av Glitterblicken.

Har blivit kallad glitterblicken oavsett hur jag mått så har det varit en glittrande blick.

När det var dags att berätta om min resa genom ett bipolärt helvete till drömmen om balans och kontroll så satte jag ihop en humor föreställning Livet bakom Glitterblicken
Berättar för första gången berättar hur det är att leva med en kronisk dödlig psykisk sjukdom

Med föreställningen vill jag berätta hur farligt det är när fördomar blir sanningar speciellt , när det ligger i händer på vård och myndigheter som är till för att skydda oss.

Du får veta hur dessa händer omvandla min diagnos till en dödsdom.

Konsikvensen blev en stenhård rehablitering och en järnvilja för att ta mig tillbaka på två ben och röra mig smärtfritt igen.

Mitt liv sattes på paus tills jag bestämde för ta tillbaka kontrollen.

Vill att du ska inspireras lika väl som och informeras
Att mitt liv med psykisk sjukdom är mer än trauma och mediciner

Jag är en empowerlist och stark socialentrprenör som kämpar för ett friskare framtid.

Glitterblicken har vuxit sedan jag först kom ut på föreläsare scenen .

Har som kontaktperson sen -99 som sen blev till ett hjälpnätverk SELMA där vi var en grupp människor som hjälper andra att hantera sina diagnoser , trauma och händelser

2014 förändrades mitt liv radikalt stod öga mot öga med förluster jag inte rådde på och för att inte gå under valde jag att våga sats allt och förverkliga min dröm.

När samhället inte kunde ge mig en plats så fick jag skapa mig en

Att aldrig ge upp sitt mål även om vägen ändras.

Resan har varit lång och långt ifrån över men vaknar med hopp och beslutsamhet att vi kan hitta en plats där alla får växa sig starka och stå på egna ben. År 2021 var min rehabresa över och vann över myndigheters trångsynthet och jobbar hos skönhetsagenturen Palina och Skönhetscompaniet. Har en önskan att ingen annan ska behöva göra den resan i utanförskap pga av fördomar om människors förmåga.

Utöver föreläsningar och makeupstrateg är jag Look Good Feels Better resande volontär där vi är ute på sjukhus och håller smink kurser på avdelningar för cancer för kvinnor under behandling , en uppgift som läker min själ på så många sätt.

Kram Sondra Glitterblicken

foto : Kicki Nilsson Icon

Är en empowerlist läs i fliken om vad det innebär att vara social företagare.

2014 året jag aldrig glömmer.

Sorgen lever kvar men viljan att leva livet fullt ut är större. Du kan sätta tillbaka bitarna och de behöver inte hamna på samma plats för att passa.

Under fliken kan du läsa om två händelser som jag berör i föreställningen Livet bakom Glitterblicken .

Svart ängel om när mitt inre krig tog över och Slaget om rättvisan när fördomar om bipolaritet blev vänt emot mig i en rättegång som är grunden till att jag finns med hjälpare med andra kvinnor som behöver en stark röst bakom sig

Aldrig glömd och alltid fattas du